UX Designer

Copenhagen, Denmark

Elsker du at sætte dig ind i kundernes forretning og lære deres udfordringer at kende? Og har du en uimodståelig trang til at udforme digitale løsninger, der kan optimere forretningen og give brugerne en bedre oplevelse? Så har vi en portefølje af spændende kunder og en ledig stilling til dig som UX Designer.

 

LIDT OM DIT NYE JOB

Du får muligheder for at excellere indenfor alle UX-discipliner - lige fra det indledende indsigtsarbejde med brugerinvolvering, stakeholderinterviews, workshopfacilitering og customer journey-arbejde - til det løsningsorienterede arbejde med konceptudvikling, struktur, wireframes og brugertest. Du vil blive en del af et stærkt fagligt UX team og kan trække på bureauets mange kompetente specialister, hvilket giver rig mulighed for udvikling og sparring. Som UX’er vil du komme til at arbejde i tæt dialog med kunderne, men samtidig vil du være en del af tværfaglige projektteams, hvor I sammen er ansvarlige for at udvikle løsninger på tværs af kanaler.

 

MÆRK ÅNDEN – OG BLIV EN DEL AF DEN 

Vi er en masse dedikerede hoveder her i København, og Isobar er helt sikkert noget forskelligt for alle, men samtidig noget ganske særligt. Her får du både lov til at være dig selv og plads til at blive mere. Og du bliver en vigtig del af en kultur og ånd, som vi passer godt på. I det hele taget prøver vi at passe godt på hinanden, vores kunder og verden omkring os. Så vil du være med og gøre dit til at lykkes med dine nærmeste kolleger, de teams du indgår i, de løsninger du arbejder på og de kunder du arbejder for, kan du glæde dig til at få…

 • En fantastisk arbejdsplads midt i byen
 • Chancen for at tænke ud over alle grænser – både i det daglige og i din karriere
 • En sjov, varieret arbejdsdag med masser af udfordrende opgaver 
 • De skarpeste og sødeste kolleger i branchen
 • Danmarks bedste køkken med fremragende morgenmad og frokost – hver dag
 • Fredagsbar, vinklub, løbeklub, fede fester og events
OM DIG

Du bobler af idéer til, hvordan internettet kan blive et endnu mere magisk, intuitivt og tilfredsstillende sted at færdes. Det er tilmed en personlig vision for dig at opfylde brugernes og virksomhedens behov på en elegant og inspirerende måde. Du er diplomatisk og ansvarsbevidst og fungerer både i samarbejde med andre og på egen hånd, og du er ikke bange for at kaste dig ud på ukendt grund. Du har en god analytisk sans og formår at skabe system og logik i selv de mest komplekse sammenhænge. Du har en god forretningsforståelse, og kan formidle, hvordan den valgte løsning skaber værdi. Og så deler du vores overbevisning om, at de bedste løsninger bygger på indsigt, nysgerrighed og modet til at udfordre det traditionelle.

 

Derudover forventer vi, at du:

 • Har minimum 1-2 års relevant erfaring
 • Har erfaring med at lave digitale løsninger, der går på tværs af kanaler fx web, mobil og email
 • Er god til at formidle på en involverende måde – både overfor kunder og kollegaer
 • Har kendskab til customer journey mapping og andre UX-metoder til at skabe indsigt og forståelse, som kan danne baggrund for nye løsninger
 • Har kendskab til Figma, Axure, Sketch og/eller andre UX-værktøjer
 • Har en selvstændig og målrettet attitude til dit arbejde
 • Forstår at argumentere for de altid gennemtænkte løsninger du leverer
ISOBAR ER BÅDE DET NÆRE OG DET STORE

Isobar er den stærke kombination af det nære og det store. Vi er mere end 225 kolleger her i København, som indgår i det globale Isobar med 6.500 mennesker. Adskillige år i træk er Isobar kåret som et af de mest innovative og visionære, digitale bureauer i verden – "a Global Leader". Samtidig er vi en del af Dentsu – et af verdens største bureaunetværker, hvilket giver endnu flere strenge at spille på. Men størrelse er ikke alt. Vores mission i Isobar er at transformere både virksomheder og menneskers liv gennem kreativ brug af digitale muligheder. Og dét kræver mere end noget andet kompetencer, passion og samarbejde. 

Isobar hed tidligere Magnetix Linked by Isobar.
Mylmage har kåret os som branchens bedste digitale bureau i de seneste otte år. 

 

SÅDAN ANSØGER DU

Send et par ord om dig selv samt dit CV og et link til din LinkedIn-profil til os på mail: dk.jobs@isobar.com