Senior Salesforce Consultant

Copenhagen, Denmark

Kan du designe og implementere avancerede Salesforce CRM-løsninger for Salg, Marketing og Kundeservice og har du en dedikeret og forretningsorienteret tilgang til dine opgaver? Så har vi ikke blot nogle af branchens mest spændende kunder - vi har også en ledig stilling som Senior Salesforce Consultant i vores ambitiøse Salesforce team.

 

LIDT OM DIT NYE JOB

Du får en central rolle i vores veletablerede Martech team, som i dag består af 19 talentfulde, engagerede og sympatiske specialister - alle med års erfaring indenfor deres felt. Vi har store ambitioner for fremtiden, vi er passionerede og vi forstår værdien af en hverdag, der er lige så sjov som den er krævende.

 

Som Senior Salesforce Consultant bliver du omdrejningspunktet for Isobars udvikling og implementering af forretningsmæssige løsninger – på tværs af Salesforce Sales og Service Cloud, samt potentielt Marketing Cloud og Pardot. Her mødes kommunikation, process og teknologi, som omsættes til konkrete løsninger, der understøtter kundens forretningsmæssige behov.

 

Du får ansvaret for identifikation af arbejdsgange, specifikation af kravbeskrivelser og udarbejdelse af løsningsforslag, samt efterfølgende implementering af forretningsprocesser og programmer som vi udvikler for og sammen med vores kunder – alt sammen i tæt samarbejde med din faglige afdelingsleder og det kundeteam du bliver en del af, med account directors, projektledere samt kreative og tekniske kompetencer.


MÆRK ÅNDEN – OG BLIV EN DEL AF DEN

Vi er en masse dedikerede hoveder her i København, og Isobar er helt sikkert noget forskelligt for alle, men samtidig noget ganske særligt. Her får du både lov til at være dig selv og plads til at blive mere. Og du bliver en vigtig del af en kultur og ånd, som vi passer godt på. I det hele taget prøver vi at passe godt på hinanden, vores kunder og verden omkring os. Så vil du være med og gøre dit til at lykkes med dine nærmeste kolleger, de teams du indgår i, de løsninger du arbejder på og de kunder du arbejder for, kan du glæde dig til at få …

 • En fantastisk arbejdsplads midt i byen
 • Chancen for at tænke ud over alle grænser – både i det daglige og i din karriere
 • En sjov, varieret arbejdsdag med masser af udfordrende opgaver
 • De skarpeste og sødeste kolleger i branchen
 • Danmarks bedste køkken med fremragende morgenmad og frokost – hver dag
 • Fredagsbar, vinklub, løbeklub, fede fester og events
OM DIG

Du har erfaring med implementering af større CRM-løsninger og kommer formentlig fra en lignende relevant stilling med minimum 3-5 års erfaring, og har en uddannelsesmæssig baggrund indenfor informationsteknologi eller business administration.

 

Derudover forventer vi at du:

 • Har bred erfaring og dybdegående kendskab til Salesforce Sales & Service Cloud, samt gerne suppleret med erfaring eller kendskab til Salesforce Pardot eller Marketing Cloud

 • En generel forståelse for salg, marketing og kundeservice processer

 • Arbejder godt både selvstændigt og som en del af et team

 • Har fremragende kommunikationsevner og kan præsentere og forklare komplekse tekniske løsninger på en letforståelig måde, samt omsætte forretningskrav til løsningsforslag

 • Tager initiativ og er engageret i løbende at forbedre vores arbejdsmetoder

 • Kan udarbejde dokumentation for de løsninger du arbejder med

 • Flydende i et af de skandinaviske sprog samt engelsk

ISOBAR ER BÅDE DET NÆRE OG DET STORE

Isobar er den stærke kombination af det nære og det store. Vi er mere end 225 kolleger her i København, som indgår i det globale Isobar med 6.500 mennesker. Adskillige år i træk er Isobar kåret som et af de mest innovative og visionære, digitale bureauer i verden – "a Global Leader". Samtidig er vi en del af Dentsu – et af verdens største bureaunetværker, hvilket giver endnu flere strenge at spille på. Men størrelse er ikke alt. Vores mission i Isobar er at transformere både virksomheder og menneskers liv gennem kreativ brug af digitale muligheder. Og dét kræver mere end noget andet kompetencer, passion og samarbejde.

Isobar hed tidligere Magnetix Linked by Isobar.
Mylmage har kåret os som branchens bedste digitale bureau i de seneste otte år.

 

SÅDAN ANSØGER DU

Send et par ord om dig selv samt dit CV og et link til din LinkedIn-profil til os på mail: dk.jobs@isobar.com