Scrum Master

Copenhagen, Denmark

Hos Isobar bygger vi digitale oplevelser baseret på dataindsigt og teknologi. I samarbejde med nogle af de dygtigste og visionære danske og internationale kunder driver vi forretningskritiske projekter, som transformerer markeder og organisationer. Vi elsker teknologi lige så højt som vi elsker innovativt design. Lige nu leder vi efter en nøglespiller til holdet.

 

LIDT OM DIT NYE JOB

Som Scrum Master hos Isobar er du ansvarlig for at drive udviklingsprocesser for husets største kunder og skabe effektive udviklingsteams.

 

Du vil arbejde med nogle af branchens skarpeste specialister inden for web- og app-udvikling i et tværfagligt hus, hvor kreative og tekniske kompetencer arbejder tæt sammen. Det, der binder jer sammen, er en ambition om at skabe kundevendte løsninger, som gør en forskel i markedet.

 

I det daglige vil du arbejde tæt sammen med husets kunder og bygge løsninger som på én og samme tid moderniserer deres infrastruktur og udvikler deres digitale kundeoplevelser.

 

Som Scrum Master vil du facilitere processen fra grooming, estimering, nedbrydning og sprint planning til daily standups, retrospectives og sprintrapportering. I dagligt samarbejde med Produkt Owner vil du sikre, at forretningskrav, afhængigheder og prioriteter bliver afstemt og forhindringer ryddes af vejen. Du får ansvaret for at styre udviklingen af digitale løsninger i samarbejde med dit team. Du skaber overblik og fjerner forhindringer, så der opstår gode rammer for samarbejde og fantastiske løsninger.


Omkring dit udviklingsteam har du en række af landets dygtigste fagspecialister – fra forretningsstrateger, designere, arkitekter, automation-specialister, til dataanalytikere og copywritere.

 

Bag dig har du solid erfaring med rollen som Scrum Master. Du kender din agile metode, og har en god portion erfaring fra tidligere projekter og en lyst til at udvikle dig i rollen som en leder af cross functional teams.

 

MÆRK ÅNDEN – OG BLIV EN DEL AF DEN 

Vi er en masse dedikerede hoveder her i København, og Isobar er helt sikkert noget forskelligt for alle, men samtidig noget ganske særligt. Her får du både lov til at være dig selv og plads til at blive mere. Og du bliver en vigtig del af en kultur og ånd, som vi passer godt på. I det hele taget prøver vi at passe godt på hinanden, vores kunder og verden omkring os. Så vil du være med og gøre dit til at lykkes med dine nærmeste kolleger, de teams du indgår i, de løsninger du arbejder på og de kunder du arbejder for, kan du glæde dig til at få…

 • En fantastisk arbejdsplads midt i byen
 • Chancen for at tænke ud over alle grænser – både i det daglige og i din karriere
 • En sjov, varieret arbejdsdag med masser af udfordrende opgaver 
 • De skarpeste og sødeste kolleger i branchen
 • Danmarks bedste køkken med fremragende morgenmad og frokost – hver dag
 • Fredagsbar, vinklub, løbeklub, fede fester og events
OM DIG

Du er allerede en dreven og dygtig Scrum Master, men leder måske efter nye muligheder for at udvikle din faglighed.

 

 • Du har minimum 3 års erfaring i rollen som Scrum Master og gerne mere
 • Du er passioneret omkring agile og brænder for at opbygge og udvikle stærkt performende udviklingsteams.
 • Du har erfaring med udvikling af moderne web- og mobilapplikationer, gerne fra den finansielle sektor.
 • Du har god forståelse for webteknologier som React, typescript, .NET men ikke nødvendigvis en udviklerbaggrund.
 • Du kan dine agile metrikker på rygraden og arbejder struktureret og analytisk med at opbygge læring og højne flow og velocity.
 • Som person er du dedikeret til at få mest muligt ud af de mennesker du arbejder med. Du har en god menneskeforståelse og forstår intuitivt, hvornår du skal give plads og hvornår du skal træde til og facilitere.
 • Du er Jira og/eller Azure Devops wizard og forstår at bruge dev-tools til at skabe effektive og gennemsigtige processer
 • Du evner at facilitere flere teams på samme tid uden at miste overblikket og gå på kompromis med detaljen og kvaliteten.
 • Du er god til at se løsninger, hvor andre ser udfordringer.
 • Du kommunikerer ubesværet på både dansk og engelsk - såvel mundtligt som skriftligt.
 
ISOBAR ER BÅDE DET NÆRE OG DET STORE

Isobar er den stærke kombination af det nære og det store. Vi er mere end 225 kolleger her i København, som indgår i det globale Isobar med 6.500 mennesker. Adskillige år i træk er Isobar kåret som et af de mest innovative og visionære, digitale bureauer i verden – "a Global Leader". Samtidig er vi en del af Dentsu – et af verdens største bureaunetværker, hvilket giver endnu flere strenge at spille på. Men størrelse er ikke alt. Vores mission i Isobar er at transformere både virksomheder og menneskers liv gennem kreativ brug af digitale muligheder. Og dét kræver mere end noget andet kompetencer, passion og samarbejde. 

Isobar hed tidligere Magnetix Linked by Isobar.
Mylmage har kåret os som branchens bedste digitale bureau i de seneste otte år. 

 

SÅDAN ANSØGER DU

Send et par ord om dig selv samt dit CV og et link til din LinkedIn-profil til os på mail: dk.jobs@isobar.com