Media Consultant

Copenhagen, Denmark

Til Performance Marketing afdelingen i Isobar, søger vi en Media Consultant med erfaring, der kan udfylde en nøglerolle i større kunderelationer. I rollen som Media Consultant skal du kunne agere som mediestrateg, dag-til-dag medierådgiver og bistå med eksekveringen af især digitale kampagner.

 

LIDT OM DIT NYE JOB

Som bureau arbejder vi med dynamikken imellem brand og forbruger. Vi brænder for at skabe og planlægge den relevante og effektive eksponering, som i alle faser af kunderejsen bidrager til vores kunders forretning.

 

Som en del af isobar vil dine primære opgaver være medierådgivning og -planlægning samt kampagneeksekvering og evaluering af kampagnerelaterede aktiviteter i større kunderelationer. Du vil indgå i en virksomhed med mange andre stærke specialister inden for programmering, konceptudvikling, usability, design og projektledelse som alle kan få brug for din hjælp.

 

MÆRK ÅNDEN – OG BLIV EN DEL AF DEN 

Vi er en masse dedikerede hoveder her i København, og Isobar er helt sikkert noget forskelligt for alle, men samtidig noget ganske særligt. Her får du både lov til at være dig selv og plads til at blive mere. Og du bliver en vigtig del af en kultur og ånd, som vi passer godt på. I det hele taget prøver vi at passe godt på hinanden, vores kunder og verden omkring os. Så vil du være med og gøre dit til at lykkes med dine nærmeste kolleger, de teams du indgår i, de løsninger du arbejder på og de kunder du arbejder for, kan du glæde dig til at få…

  • En fantastisk arbejdsplads midt i byen
  • Chancen for at tænke ud over alle grænser – både i det daglige og i din karriere
  • En sjov, varieret arbejdsdag med masser af udfordrende opgaver 
  • De skarpeste og sødeste kolleger i branchen
  • Danmarks bedste køkken med fremragende morgenmad og frokost – hver dag
  • Fredagsbar, vinklub, løbeklub, fede fester og events
OM DIG

Først og fremmest har du en god portion interesse for digital markedsføring og effektmåling.

Du har 2 – 3 års erfaring med kundekontakt og -rådgivning, og er komfortabel med kundedialog.

Du har hands-on erfaring med annoncering på bl.a. Google, Facebook og Instagram.

Du har god talforståelse og erfaring med Google Analytics.

Du er helt sikkert skrap til Excel og Powerpoint.

Personligt er du selvkørende og initiativrig.

 

ISOBAR ER BÅDE DET NÆRE OG DET STORE

Isobar er den stærke kombination af det nære og det store. I Performance Marketing er vi 18 gode kollegaer, og vi er en del af det globale bureau Isobar, hvor vi har mere end 250 sparringspartnere og strategiske bagmænd i Danmark alene. Samtidig er isobar og Isobar en del af Dentsu Aegis Network – et af verdens største bureaunetværker, hvilket giver endnu flere strenge at spille på.Isobar hed tidligere Magnetix Linked by Isobar.

Mylmage har kåret os som branchens bedste digitale bureau i de seneste otte år. 

 

SÅDAN ANSØGER DU

Send et par ord om dig selv samt dit CV og et link til din LinkedIn-profil til os på mail: dk.jobs@isobar.com